Oudercommissies

De oudercommissie van Kinderopvang Malin is opgericht in april 2014. De oudercommissie van De Kleine Krijger bestaat sinds januari 2018. De oudercommissies komen op voor de belangen van kinderen en ouders. Zij hebben adviesrecht en informatierecht over verschillende aspecten van de kinderopvang. Denk aan openingstijden, tarieven, kwaliteit van de kinderopvang, eetpatronen etc. De oudercommissies overleggen regelmatig met de eigenaren van Malin en de pedagogisch medewerkers van De Kleine Krijger. Zij vergaderen ten minste 4 keer per jaar. Notulen van de vergaderingen kunt u bekijken in de oudercommissie-map bij Malin en De Kleine Krijger.

 

U kunt ons altijd mailen

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over kinderopvang Malin en/of De Kleine Krijger? Wilt u agendapunten aandragen of een keer een vergadering bijwonen? Stuur gerust een mailtje, wij nemen dan contact met u op. 

Malin: Oudercommissiemalin@gmail.com

De Kleine Krijger: Oudercommissiekleinekrijger@gmail.com

 

Dit zijn de leden van de oudercommissies

 

Oudercommissie Malin

 

Voorzitter

Ik ben Ruth Hekman en woon met Stefan, Isis en Stan in het centrum van Brummen. Ik werk 4 dagen per week als Product Manager bij Struik Foods waar ik me uitleef op diverse projecten in zowel binnen- als buitenland. Naast het verkennen van de wondere wereld van onze peuter en baby, vul ik mijn vrije tijd o.a. met vrienden/familie, sporten, motorrijden, reizen (liefst backpacken) en lekker eten. Elke woensdag en donderdag maken we dankbaar gebruik van de opvang bij Malin. Isis en Stan gaan er met veel plezier naar toe en komen enthousiast (en moe-gespeeld) weer thuis.

Ik hoop via de oudercommissie nog meer betrokken te raken bij Malin en een nuttige bijdrage te kunnen leveren voor zowel de leiding als de ouders. Schroom niet om bij ons aan te kloppen met vragen/opmerkingen!

 

Secretaris

Mijn naam is Merle Oosterveen. Ik ben getrouwd met Edwin en ben de trotse moeder van Mees, Tijn en Noor. Ze gaan iedere dinsdag en vrijdag naar Malin. Mees naar de BSO en Tijn en Noor naar het KDV. Drie dagen in de week ben ik werkzaam als verpleegkundige / zorgcoördinator op de afdeling CardiologieNeurologie in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik geïnteresseerd ben in de organisatie en ontwikkeling van Malin. Door plaats te nemen in de oudercommissie hoop ik op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen, samen met de andere ouders van de oudercommissie.  

 

Penningmeester (voor Malin en De Kleine Krijger)

Mijn naam is Mattijs van Vliet, vader van 2 dochters. Zij gaan beide 2 dagen per week naar Malin. De jongste naar het KDV en de oudste naar de BSO. Ik werk 4 dagen per week als Process manager bij een groothandel in deuren, waarbij het mijn taak is om samen met afdelingen hun processen te vereenvoudigen en te verbeteren. Ik heb mij opgegeven voor de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind dat Malin de fijne huiskamer voor de kinderen kan blijven ondanks alle veranderingen die er op dit moment in de kinderopvang plaatsvinden. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. 

Algemeen lid Malin

Mijn naam is Nicole ten Broek, ik ben getrouwd met Rik ten Broek. Wij hebben 2 kinderen, Sophie en Gijs. Sophie zit op dinsdag en donderdag ochtend bij Malin, Gijs start in 2018 bij Malin. Ik ben werkzaam in het Deventer Ziekenhuis als Algemeen Hoofd Wacht, een functie waarbij je alleen buiten kantoortijden werkt. Naast mijn werk doe ik graag leuke dingen met het gezin en mijn vriendinnen, probeer te sporten en een boek te lezen. Sophie heeft het enorm naar haar zin bij Malin en als lid van de oudercommissie hoop ik op deze manier ook betrokken te zijn bij Malin. Ik hoop bij te kunnen dragen aan een plezierige samenwerking tussen kind, ouder en de kinderopvang.

 

Oudercommissie De Kleine Krijger

 

Voorzitter

Ik ben Mariska Knipping-Verbeek, getrouwd met Coen en moeder van Stan, Casper en Joris. Stan gaat naar De Kleine Krijger op maandag (BSO) en dinsdag (VSO en BSO). Casper en Joris gaan op dinsdag en donderdagochtend naar de dagopvang bij De Kleine Krijger. Ik ben werkzaam als juridisch medewerker bij het gerechtshof in Arnhem. Ik heb me aangemeld als lid van de oudercommissie, omdat ik het leuk vind om betrokken te worden bij de ontwikkelingen binnen Malin en omdat ik het belangrijk vind om namens alle ouders mijn stem te laten horen. Ik hoop dan ook dat ouders zich vrij voelen om mij (of een van de andere commissieleden) aan te spreken als er iets is wat volgens hen besproken moet worden.

 

Secretaris

VACATURE

 

Algemeen lid

Ik ben Femke Buys-Egberts, getrouwd met Robbert en moeder van Boris en Elise. Zij gaan 2 keer per week naar De Kleine Krijger. Ik heb me aangemeld voor de oudercommissie omdat ik het leuk vind om betrokken te zijn bij de organisatie waar mijn kinderen met veel plezier naartoe gaan. Ik werkte 11 jaar als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver en vervul deze rol tegenwoordig bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor Malin, De Kleine Krijger, de kinderen en hun ouders.

Algemeen lid

Ik ben Lieke Verbeek, woon samen met Jean-Paul en ben de moeder van Riff en Paxx, de jongens met de grote kuif ; ) . Zij gaan 2 dagen per week naar de Kleine Krijger. Ik heb mij aangemeld als lid van de oudercommissie, omdat ik graag betrokken ben bij de ontwikkelingen binnen de Kleine Krijger. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij. Ik ben 32 uur werkzaam op een accountantskantoor in Apeldoorn als secretaresse. De jongens gaan met veel plezier naar de Kleine Krijger. Mochten jullie tips hebben voor de oudercommissie, spreek mij of één van de andere ouders gerust aan.

 

Algemeen lid

Mijn naam is Emilie Hoijinck, samenwonend met Michiel en onze twee kinderen Sem en Juliët.

Drie dagen per week maken wij gebruik van de Kleine Krijger en Malin. Voor Sem de VSO/BSO en voor Juliët het KDV. Ik ben vier dagen per week werkzaam op het projectenbureau bij Van Breda B.V. in Brummen. Omdat de manier van denken en de prettige omgang met de kinderen binnen de organisatie mij erg aanspreekt heb ik mij aangemeld bij de oudercommissie. Ik hoop op deze manier betrokken te zijn en een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling binnen de Kleine Krijger en Malin.

  • Wix Facebook page

© 2020 by Alan Mustafa