Oudercommissies

De oudercommissie van Kinderopvang Malin is opgericht in april 2014. De oudercommissie van De Kleine Krijger bestaat sinds januari 2018. De oudercommissies komen op voor de belangen van kinderen en ouders. Zij hebben adviesrecht en informatierecht over verschillende aspecten van de kinderopvang. Denk aan openingstijden, tarieven, kwaliteit van de kinderopvang, eetpatronen etc. De oudercommissies overleggen regelmatig met de eigenaren van Malin en de pedagogisch medewerkers van De Kleine Krijger. Zij vergaderen ten minste 4 keer per jaar. Notulen van de vergaderingen kunt u bekijken in de oudercommissie-map bij Malin en De Kleine Krijger.

 

U kunt ons altijd mailen

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over kinderopvang Malin en/of De Kleine Krijger? Wilt u agendapunten aandragen of een keer een vergadering bijwonen? Stuur gerust een mailtje, wij nemen dan contact met u op. 

Malin: Oudercommissiemalin@gmail.com

De Kleine Krijger: Oudercommissiekleinekrijger@gmail.com

 

Dit zijn de leden van de oudercommissies

 

Oudercommissie Malin

 

Voorzitter

Ik ben Ruth Hekman en woon met Stefan, Isis en Stan in het centrum van Brummen. Ik werk 4 dagen per week als Product Manager bij Zwanenberg Food Group waar ik me uitleef op diverse projecten voor zowel de Nederlandse als internationale markt. Mijn vrije tijd vul ik o.a. met vrienden/familie, sporten, motorrijden, reizen (liefst backpacken) en lekker eten. Elke woensdag en donderdag maken we dankbaar gebruik van de BSO opvang bij Malin. Isis en Stan gaan er met veel plezier naar toe en komen enthousiast (en moegespeeld) weer thuis.

Ik ben via de oudercommissie nog meer betrokken geraakt bij Malin en hoop een nuttige bijdrage te leveren voor zowel de leiding als de ouders. Schroom niet om bij ons aan te kloppen met vragen/opmerkingen!

 

Secretaris

Mijn naam is Merle Oosterveen. Ik ben getrouwd met Edwin en samen hebben we 3 kinderen, Mees, Tijn en Noor. Ze gaan iedere dinsdag en vrijdag naar Malin. Mees en Tijn naar de BSO en Noor naar het KDV. Drie dagen in de week ben ik werkzaam als transferverpleegkundige in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Als transferverpleegkundige ben je een spin in het web bij het verplaatsen van zorg van het ziekenhuis naar huis of naar een andere zorginstelling. Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik geïnteresseerd ben in de organisatie en ontwikkeling van Malin. Door plaats te nemen in de oudercommissie hoop ik op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen, samen met de andere ouders van de oudercommissie.  

 

Penningmeester

Mijn naam is Mattijs van Vliet, vader van 2 dochters. Zij gaan beide 2 dagen per week naar de BSO bij Malin. Ik werk 4 dagen per week als Process Improvement Manager bij een groothandel in deuren, waarbij het mijn taak is om samen met afdelingen hun processen te vereenvoudigen en te verbeteren. Ik heb mij opgegeven voor de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind dat Malin de fijne huiskamer voor de kinderen kan blijven ondanks alle veranderingen die er de laatste jaren in de kinderopvang plaatsvinden. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. ​

 

Algemeen lid

Vlad Gorshkov

Oudercommissie De Kleine Krijger

 

Voorzitter

Mijn naam is Emilie Hoijinck, samenwonend met Michiel en onze twee kinderen Sem en Juliët. Drie dagen per week maken wij gebruik van De Kleine Krijger en Malin. 
Onze kinderen gaan met veel plezier naar de opvang toe, voor Sem de VSO/BSO en voor Juliët het KDV.

Omdat de manier van denken en de prettige omgang met de kinderen binnen de organisatie mij erg aanspreekt heb ik mij aangemeld bij de oudercommissie. 

Ik hoop op deze manier betrokken te zijn en een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling binnen de Kleine Krijger en Malin.

 

Secretaris

Ik ben Lieke Verbeek, woon samen met Jean-Paul en ben de moeder van Riff en Paxx, de jongens met de grote kuif ; ) . Paxx gaat 2 dagen per week naar de Kleine Krijger en Riff gaat 2 dagen per week naar de BSO bij de st. Pancratius. Ik heb mij aangemeld als lid van de oudercommissie, omdat ik graag betrokken ben bij de ontwikkelingen binnen de Kleine Krijger. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij. Ik ben 32 uur werkzaam op een accountantskantoor in Apeldoorn als secretaresse. De jongens gaan met veel plezier naar de Kleine Krijger. Mochten jullie tips hebben voor de oudercommissie, spreek mij of één van de andere ouders gerust aan.

 

Penningmeester

Mijn naam is Linda Schieven. Ik woon samen met Bauke en onze 2 kinderen in Brummen. Inmiddels gaan Lieke en Tycho naar school en maken wij gebruik van de VSO (bij de Kleine Krijger op dinsdag) en de BSO (bij Malin op dinsdag en vrijdag). Onze kinderen hebben het altijd enorm naar hun zin en gaan inmiddels al jaren met plezier naar Malin toe. Omdat ik weet dat er achter een organisatie altijd meer schuilgaat dan je aan de buitenkant ziet, vind ik het interessant om plaats te nemen in de Oudercommissie. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen voor zowel ouders als Malin. Spreek mij, of een van de andere ouders van de OC, gerust aan bij vragen of opmerkingen!