top of page

Welkom bij onze Kinderopvang Malin. Via deze website voorzien wij u graag van alle informatie over onze organisatie. Malin is een organisatie die in maart 2014 is geopend.

Malin is gehuisvest in het nieuw schoolgebouw aan de Meengatstraat te  Brummen. Hier heeft Malin beschikking over een grote groepsruimte met eigen verschoonruimte, toiletten, berging, slaapkamer en keuken. Aan deze ruimte grenst een afgesloten speelterrein voor de jonge kinderen. Dit speelplein is makkelijk vanuit de groep bereikbaar en zichtbaar.

Malin is een B.V. en opgericht door Marlies Aarnoudse en Linda Stevens. Beiden hebben al vele jaren ervaring opgedaan in de kinderopvang bij verschillende kinderopvangorganisaties.

Het werken mét en voor kinderen van 0 t/m 13 jaar is geweldig om te doen. Hen een vertrouwde, veilige en gezellige plek naast huis aan te bieden, vindt Malin erg belangrijk.

Vanuit hier is de droom om een eigen opvang, met eigen ideeën en eigen invulling te gaan creëren nu werkelijkheid geworden! 
De naam Malin is gekozen door een combinatie van de voornamen maar hiernaast heeft het ook de betekenis “ kleine krijger ” wat weer in ons logo terugkomt.

Locatie De Kleine Krijger
Per 22 augustus 2016 heeft Malin er een tweede kinderopvanglocatie bij. De Kleine Krijger. Deze is gehuisvest in een cabine op het terrein van de Pancratius school te Brummen. Informatie hierover vindt u onder het kopje De Kleine krijger.

 

Wat wij bieden

Kinderopvang Malin is een kinderopvang in Brummen en wil kwalitatief goede kinderopvang bieden voor zowel kinderopvang, peutergroep en buitenschoolse opvang.
Onze speerpunten zijn; warm, huiselijke sfeervol, kleinschalig, flexibel, kind staat centraal, samenspel, zelfontplooiing, activiteitenaanbod en samenwerking.

 

De groepen

Bij kinderopvang Malin wordt gewerkt in 1 ruimte met 1 verticale groep kinderen. Deze groep kan eventueel doormiddel van een laag hekje gescheiden worden. De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen van 0-4 jaar waarbij apart gewerkt kan worden naar gelang van leeftijd, met een peutergroep van 2 – 4 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte en leeftijd van de kinderen werken wij met 1 of 2 gediplomeerde pedagogisch medewerkers.
Daarnaast bieden wij opvang aan BSO kinderen. Maximale groep is afhankelijk van kind/leidster ratio. Maximaal 20 kinderen in de leeftijd boven de 4 jaar. Ook is er mogelijkheid voor Voorschoolse Opvang waarbij de pm-ers de kinderen ’s ochtends naar hun eigen school wegbrengen.
                                                                   

Ook is er opvang mogelijk in vakanties en/of studiedagen van school.

Over Malin

bottom of page