top of page

Over De Kleine Krijger

Welkom bij onze tweede locatie  van Kinderopvang Malin "De Kleine Krijger". Onder dit kopje willen wij graag wat specifieke informatie geven over deze locatie. 
 

Alle formulieren en algemene informatie vindt u verder op deze website. De Kleine Krijger is gehuisvest in een unit op het terrein van de Pancratius school te Brummen. 

 

De unit is gezellig ingericht met bij binnenkomst een gang, toiletten en een berging. De groepsruimte bestaat uit een keuken, grote tafel, knutseltafel, huishoek, babyhoek, bouwhoek enz. Verder zit er een open maar afgescheiden verschoonruimte en een slaapkamer met vier bedjes in. Buiten is er een groot uitdagend afgesloten speelterrein.

Malin is een B.V. en opgericht door Marlies Aarnoudse en Linda Stevens. Beiden hebben al vele jaren ervaring opgedaan in de kinderopvang bij verschillende kinderopvangorganisaties.

Het werken mét en voor kinderen van 0 t/m 13 jaar is geweldig om te doen. Hen een vertrouwde, veilige en gezellige plek naast huis aan te bieden, vindt Malin erg belangrijk.

Vanuit hier is de droom om een eigen opvang, met eigen ideeën en eigen invulling te gaan creëren nu werkelijkheid geworden! 
De naam Malin is gekozen door een combinatie van de voornamen maar hiernaast heeft het ook de betekenis “ kleine krijger ” wat weer in ons logo terugkomt.

Wat wij bieden

De Kleine Krijger is een nieuwe kinderopvang in Brummen en wil kwalitatief goede kinderopvang bieden voor zowel kinderopvang, peutergroep, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang.
Onze speerpunten zijn; warm, huiselijke sfeervol, kleinschalig, flexibel, kind staat centraal, samenspel, zelfontplooiing, activiteitenaanbod en samenwerking.

 

De groepen

Bij De Kleine Krijger wordt gewerkt in 1 ruimte met 1 verticale groep kinderen. De ochtendgroep bestaat uit maximaal 12 kinderen van 0-4 jaar waarbij apart gewerkt kan worden naar gelang van leeftijd, met een peutergroep van 2 – 4 jaar. Wij werken hier met gediplomeerde vaste pedagogisch medewerkers. 

 

Daarnaast bieden wij opvang aan BSO kinderen. Maximale groep is afhankelijk van kind/leidster ratio. Maximaal 20 kinderen in de leeftijd boven de 4 jaar. De gecombineerde KDV en BSO groep  van 0 - 13 jaar bestaat uit maximaal 16 kinderen. Ook is er mogelijkheid voor Voorschoolse Opvang waarbij de pm-ers de kinderen ’s ochtends naar hun school brengen.

 

Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 07.15 tot 18.15.
                                                                   

Ook is er opvang mogelijk in vakanties en/-of studiedagen van school. Deze opvang zal in overleg plaatsvinden op een van beide locaties.

bottom of page